Erciyes Üniversitesi Mezun Bilgi Sistemi (https://mezun.erciyes.edu.tr/)

ERÜ Mezun Bilgi Sistemi: Sizlerin mezuniyet sonrası üniversiteniz ile olan iletişiminizin devam etmesi için oluşturulmuştur. Sistem üzerinden mezuniyet sonrası (Eğitim, iletişim, iş vb.) bilgilerinizi güncellemeniz üniversite olarak sizlere ulaşabilmemiz ve sizlerinde iş başvurularında bulunduğunuz her yerden özgeçmiş (CV) çıktısı almanıza kolaylık sağlayacaktır.

Erciyes Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen Mezun Bilgi Sistemi, mezunlar, üniversite ve işverenler arasında güçlü bir bağ kurmak amacıyla tasarlanmış dinamik bir portaldir. Bu sistem, üniversitemiz mezunlarının kariyer gelişimini desteklemek, üniversitemizle olan bağlarını güçlendirmek ve işverenlerin yetenekli mezunlarla kolayca bağlantı kurmalarını sağlamak için çeşitli hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetler;

Mezunlar için: Erciyes Üniversitesi Mezun Bilgi Sistemi, mezunlarımızın kariyer yolculuklarında yanlarında olmaya devam ediyor. Mezunlar, sistem üzerinden:

Profesyonel Ağ Kurma: Diğer mezunlarla bağlantı kurarak profesyonel ağlarını genişletebilirler.

Kariyer Fırsatları: İlgili iş ilanlarına kolayca ulaşabilirler.

Etkinlik ve Seminerler: Üniversitemiz tarafından düzenlenen etkinliklere, seminerlere ve mezun buluşmalarına katılım sağlayabilirler.

Güncel Bilgilendirme: Üniversite ve mezunlarla ilgili haberleri, duyuruları ve güncellemeleri takip edebilirler.

Üniversite için: Erciyes Üniversitesi, mezunlarıyla olan bağlarını koruyarak ve güçlendirerek onların başarılarını desteklemeye devam ediyor. Mezun Bilgi Sistemi sayesinde üniversitemiz:

Mezun Takibi: Mezunların kariyer gelişimlerini izleyerek, onların ihtiyaçlarına yönelik destekler sunabilir.

Geri Bildirim: Mezunlardan alınan geri bildirimlerle eğitim kalitesini sürekli iyileştirebilir.

Etkinlik Yönetimi: Mezunlar için özel etkinlikler ve programlar düzenleyerek topluluk bilincini artırabilir.

Veri Analizi: Mezun verilerini analiz ederek stratejik planlamalar yapabilir.

İşverenler için: Erciyes Üniversitesi Mezun Bilgi Sistemi, işverenlere yetenekli ve nitelikli mezunlarla buluşma fırsatı sunar. İşverenler, sistem üzerinden:

Mezun Profilleri: İş ilanlarına başvuru yapan mezunların detaylı profillerine erişerek uygun adayları kolayca bulabilirler.

İş İlanları: Açık pozisyonlar için ilanlar yayınlayabilirler.

Etkinlik Katılımı: Kariyer fuarları, seminerler ve diğer etkinlikler aracılığıyla mezunlarla doğrudan iletişim kurabilirler.

Üniversite İşbirliği: Üniversite ile işbirliği yaparak, projelerde ve araştırmalarda ortak çalışmalara imza atabilirler.

Mezun Bilgi Sistemi için tıklayınız.

22 Mayıs 2024 Çarşamba