Design Together with BIM'24 Etkinliği

Design Together with BIM'24 İTÜ Mühendisliğe Hazırlık Kulübü tarafından 16-19 Aralık 2023 tarihleri arasında İTÜ İnşaat Fakültesinde gerçekleştirilecek olan, tasarım ve BIM temelli “Design Together with BIM’24” etkinliğine, Türkiye’nin dört bir yanından inşaat mühendisliği, makina mühendisliği ve mimarlık öğrencilerinin katılmaları beklenmektedir. Etkinliğe son başvuru tarihi 26 Kasım 2023’tür.

10 yıldır düzenlenen Design Together with BIM’de 23.000 üniversite öğrencisi BIM sistemini duymuş, 823 öğrenci Design Together with BIM ön eğitimleri kapsamında BIM sistemiyle ilgili 4 günlük ön teknik eğitim almış ve seminerlerin, çalışılacak bölgedeki araziyi ve BIM ile tasarlanmış öncü yapıları gözlemlemek için yapılan teknik gezilere, güncel teknolojik workshoplara, ideathonlara kadar süren 96 saatlik maratonun ardından 10-12 haftalık tasarım sürecinde takımlar halinde yarışarak verilen şartnameye uygun olarak yapılar tasarlamaktadırlar. Tamamlanan projeler alanında uzman akademisyenler ve mühendisler-mimarlar tarafından değerlendirilmektedir. Bu değerlendirme sonucunda ilk üçe giren takımlara ödül verilmektedir.

Etkinlik tanıtım kitapçığı ekte olup ilgilenen öğrencilerimize önemle duyurulur. Detaylar için TIKLAYINIZ

20 Kasım 2023 Pazartesi