2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ÇİFT ANADAL / YAN DAL BAŞVURUSU HAKKINDA
2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ÇİFT ANADAL / YAN DAL BAŞVURUSU HAKKINDA



ÇİFT ANADAL KONTENJANLARI İÇİN TIKLAYINIZ. YANDAL KONTENJANLARI İÇİN TIKLAYINIZ.


NOT: Sitemde yaşanan teknik problemden ötürü yalnızca Yazılım Mühendisliği bölümünden çifanadal/yandal başvurusu yapacak olan öğrencilerin online formda talep edilen bilgileri manuel olarak doldurup ıslak imzalı biçimde mfciftanadal@erciyes.edu.tr adresine mail atması gerekmektedir. 


Başvuru Başlangıç: 19.08.2024 08:00

Başvuru Bitiş: 23.08.2024 23.59

Fakülte Tarafından Değerlendirmelerin Yapılması: 26 - 29 Ağustos 2024

Sonuç İlanı: 04 Eylül 2024

Kesin Kayıt Tarihleri:

Asil: 15-16 Eylül 2024

Yedek: 17 Eylül 2024  

Başvuru Şekli

1- Başvurular, 19-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında https://mf.erciyes.edu.tr/?BasvuruForm_CiftAnadal_Yandal adresinden online olarak yapılacaktır.

2- Çift Anadal / Yan Dal başvurularını online şekilde yapan öğrencilerin online başvuru formunu imzalayıp taratarak değerlendirilmek üzere mfciftanadal@erciyes.edu.tr e-posta adresine yollamaları gerekmektedir. Online başvuru formunu yollamayan öğrencilerin başvuruları değerlendirilmeye alınmayacaktır.

3- Adaylar en fazla üç farklı programa başvuru yapabilirler. Üç programdan daha fazla programa başvuran adayların sonraki başvuruları dikkate alınmayacaktır.

4- Koşulları sağlamadığı için başvurusu değerlendirmeye alınmayanlar ile başvurusu değerlendirilen ve kabul edilmeyen adaylara yazılı bildirim yapılmaz, sonuçlar ilgili internet adresinde duyurulur.

5- Öğrencilerimizin programlara başvuru yapmadan önce başvuru duyurularını, ilgili program esaslarını ve başvurmak istedikleri programın özelliklerini incelemeleri önerilir.

6- Online başvuru formuna tüm bilgiler doğru ve eksiksiz girilmelidir. Hatalı ve yanlış girilen bilgilerden dolayı sorumluluk ilgili öğrenciye aittir.

7- Çift Anadal / Yandal kesin kayıtları belirtilen tarihlerde Öğrenci İşlerinde şahsen yapılacaktır. Belirtilen tarihler dışında kayıtlar yapılmayacaktır.

NOT:     ÖSYM PUANI İLE BAŞVURU YAPACAK OLAN ÖĞRENCİLER, BAŞVURU EKRANINDA ÖSYM YILINI SEÇEMEMESİ HALİNDE HERHANGİ BİR YILI SEÇİP BAŞVURULARINI ONAYA GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR. SİSTEMDEN ALDIKLARI BAŞVURU FORMUNU ÖSYM PUANI, YILINI VE ÇİFT ANADAL YAPMAK İSTEDİKLERİ BÖLÜMÜ ELLE DOLDURUP mfciftanadal@erciyes.edu.tr ADRESİNE GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR. 



19 Temmuz 2024 Cuma
Toplam 0 görüntüleme